Dit totaalevenement voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties wordt gehouden op 17 en 18 september as in de Ahoy Rotterdam. Laufen zal daar de nieuwe serie Kartell by Laufen gaan tonen.

In minder dan 1 jaar na de officiële introductie, wint KartellbyLaufen de EDIDA 2014 oorkonde in de categorie badkamers. Raak ook geïnspireerd en ontdek het iconische design van Kartell gecombineerd met de kwaliteit van Laufen.

De kwalitatief hoogwaardige samenstelling van SaphirKeramik biedt uiteenlopende nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van het basismateriaal. Zo zijn randen met een radius van slechts 1-2 mm nu technisch uitvoerbaar.

Laufen Benelux is op zoek naar 2 junior vertegenwoordigers voor de regio West - Noord Nederland en Noord - Oost Nederland per 1 januari 2015, interesse? Klik hier voor de vacature

Sinds de introductie in 2005 varieert de ontwerptaal van de succesvolle Laufen Palomba-collectie tussen strakke geometrische en organische vormen. De uitbreiding werd al onderscheiden met enkele designprijzen.

Zwart en wit: Bestel all huidige LAUFEN catalogussen and brochures hier. Wij zullen deze met alle plezier naar u versturen.

Vind onze producten: achterhaal hier waar u LAUFEN kunt ervaren – de volgende Showroom is niet ver weg.

De LAUFEN EXPO is geopend aan de Meidoornkade 2a in Houten. U bent van harte welkom om ons te bezoeken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

LAUFEN.Benelux

Contactgegevens   |  Cookies   |  EN  |  FR  |  NL

© 2009 -2014 LAUFEN. Alle rechten voorbehouden.