Het nieuwe complete badkamerconcept geïnspireerd door het iconische design van Kartell, gecombineerd met de kwaliteit van Laufen. Glasachtige transparantie ontmoet de zuivere lijnen van keramiek. De perfecte emotie in de badkamer.

De kwalitatief hoogwaardige samenstelling van SaphirKeramik biedt uiteenlopende nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van het basismateriaal. Zo zijn randen met een radius van slechts 1-2 mm nu technisch uitvoerbaar.

De LAUFEN EXPO is geopend aan de Meidoornkade 2a in Houten. U bent van harte welkom om ons te bezoeken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Sinds de introductie in 2005 varieert de ontwerptaal van de succesvolle Laufen Palomba-collectie tussen strakke geometrische en organische vormen. De uitbreiding werd al onderscheiden met enkele designprijzen.

LAUFEN Clean Coat (LCC) is bekroond met de IF material design award 2012: Een innovatieve coating welke over het originele glazuur gebakken wordt, handhaaft de onberispelijke verschijning van het keramiek. Leer meer.

Slank, licht, krachtig LAUFEN pro S is de nieuwe aanvulling op de succesvolle LAUFEN pro-serie. Dankzij het geraffineerde herontwerp van de Zwitserse designer Peter Wirz is het elegante pro S compatibel met alle pro-varianten.

Visie van een geïntegreerde badkamer: nu een zusterbedrijf van Laufen, de Zwitserse kranenfabrikant SimilorGroup past perfect in het LAUFEN assortiment met kranen in dezelfde designtaal.

Met liefde gemaakt: Om een badkamer te kunnen ontwerpen die kinderen op de huid geschreven is, dook de Zwitserse badkamerspecialist Laufen, samen met designer Andreas Dimitriadis (platinumdesign), terug in de eigen kindertijd.

LAUFEN presenteert zijn nieuwe badkamerplanner mybathroom. Deze applicatie biedt u de mogelijkheid thuis, vanachter uw computer, uw perfecte badkamer te ontwerpen. En dankzij de intuïtieve bediening is dit ook nog eens zeer eenvoudig.

Zie, voel en probeer onze producten: architecten, aannemers, detaillisten, handelaars en klanten kunnen de LAUFEN design badkameroplossingen zelf ervaren in het LAUFEN Forum.

Laufen presenteerde een explosie van nieuwe producten en innovaties: SaphirKeramik - een revolutie in keramiek. Kartell by Laufen - het nieuwe badkamer project. Laufen pro S - een herontwerp van Laufen pro en nog veel meer. Bekijk de indrukken op onze ISH website.

LAUFEN.Benelux

Contactgegevens   |  Disclaimer   |  EN  |  FR  |  NL

© 2009 -2014 LAUFEN. Alle rechten voorbehouden.