Van 10 tot 14 maart presenteert de Zwitserse badkamerspecialist Laufen zijn nieuwe badkamerproducten tijdens de ISH in Frankfurt, in hal 3.1/stand B51. Voor zijn nieuwste collecties werkte de badkamerspecialist dit keer samen met de designers Konstantin Grcic en Toan Nguyen

In minder dan 1 jaar na de officiële introductie, wint KartellbyLaufen de EDIDA 2014 oorkonde in de categorie badkamers. Raak ook geïnspireerd en ontdek het iconische design van Kartell gecombineerd met de kwaliteit van Laufen.

De kwalitatief hoogwaardige samenstelling van SaphirKeramik biedt uiteenlopende nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van het basismateriaal. Zo zijn randen met een radius van slechts 1-2 mm nu technisch uitvoerbaar.

Sinds de introductie in 2005 varieert de ontwerptaal van de succesvolle Laufen Palomba-collectie tussen strakke geometrische en organische vormen. De uitbreiding werd al onderscheiden met enkele designprijzen.

Zwart en wit: Bestel all huidige LAUFEN catalogussen and brochures hier. Wij zullen deze met alle plezier naar u versturen.

Vind onze producten: achterhaal hier waar u LAUFEN kunt ervaren – de volgende Showroom is niet ver weg.

De LAUFEN EXPO In haar nieuwe onderkomen presenteert Laufen Benelux haar Expo waar een aantal series van Laufen wordt getoond.

LAUFEN.Benelux

Contactgegevens   |  Cookies   |  EN  |  FR  |  NL

© 2009 -2015 LAUFEN. Alle rechten voorbehouden.